Ylöjärven myymälä
Uutiskirje Facebook
Ostoskorisi on vielä tyhjä.

> Kirjaudu sivulle

Tuotehaku

Tuottajat


Ajankohtaista

Siirrymme talviaikaan

30.8.2014

Myymälämme palvelee syyskuun alusta marraskuun loppuun seuraavasti: Ma-la klo 11-19 ja su klo 11-17.

Lämpimästi tervetuloa Fröökynän Herkkuun.

Baijerin paistos n. 450 g

Baijerin paistos n. 450 g

Salzburgin-reissulta jäi idea itämään

Pentti Sunell työskenteli 1980-luvulla suuremman yhtiön tuotekehitystehtävissä. Yhdellä tutustumisretkellään Itävallan Salzburgissa sikäläisessä maustetehtaassa hän tutustui paikalliseen vuoassa paistettuun lihaan. Reissun pohjalta syntyi tuote, joka ei kuitenkaan lyönyt läpi tuolloin Suomessa. Aika oli väärä, kohderyhmä oli väärä.

Kun Pentti perusti Kestiherkun 2001, toinen hänen ensimmäisistä tuotteistaan oli Baijerin paistos. Se tehtiin vanhoilla Itävallasta hankituilla opeilla, ja jopa saman maustetehtaan mausteilla. Ravintoloiden ja grillien kautta Baijerin paistos on hiljalleen tullut paikallisten tietoisuuteen ja päätynyt pienpakkauksessa monen kotipöytään.

Ainesosat: sianliha 82 %, vesi, suola 1.7 %, mausteet, stabilointiaine (e450), hapettumisenestoaine (e300) ja säilöntäaine (e250). Rasvaa keskimäärin 21 %.

  

Lue lisää Kestiherkusta.

Lue lisää Baijerin paistoksen käyttövinkkejä.

Huom! Tuote on saatavissa verkkokaupassa vain kotiinkuljetuspalvelumme kautta Ylöjärvellä ja Tampereella.

5,60 €

Asiakaspalvelu

Yhteystiedot
p. 010 3221 329
(myymälän avoinnaoloaikoina)
asiakaspalvelu@frookynanherkku.fi
Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere

Livezhat:
Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi myös Livezhatissa, jonka löydät sivun oikeasta alareunasta. Livezhat-palvelumme on avoinna pääsääntöisesti myymälämme avoinnaoloaikoina.

Lyhyesti meistä

Fröökynän Herkun omistaa ylöjärveläinen maatilalla toimiva perheyritys Suojärven Suklaatila Oy. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu omien käsin tehtyjen suklaidemme ohella monipuolinen kattaus suomalaista osaamista, lähituotteita  ja maaseudulta kumpuavaa pienyrittäjyyttä.

Toimitukset 0 €

Toimitamme koko Suomeen Itellan välityksellä toimituskuluitta riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Ilmainen toimitus koskee toimitustapoja Nouto postista ja SmartPost. Itellan kotiinkuljetuksen saat halutessasi hintaan 5 € tai veloituksetta yli 50 € arvoisissa tilauksissa.

Oma kotiinkuljetuspalvelumme kantaa ovellesi arjen ja juhlan herkut kolmesti viikossa - tuore- ja kylmätuotteemme mukaan lukien. Tilaa kotiin, mökille tai tuttavallesi yllätyslahjaksi. Kotiinkuljetus toimii myymälämme läheisyydessä Tampereen ja Ylöjärven keskusta-alueilla. Palvelu on ilmainen.

Myymälät

Fröökynän Herkku

Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere
Avoinna
ma-la 11-19, su 11-17
www.frookynanherkku.fi
Puh. 010 3221 329

Suklaatilan tilapuoti

Liivalammintie 75,
34140 Mutala
Avoinna ma-la klo 10-17,
Pyhisin suljettu.
www.suklaatila.fi
Puh. 010 3221 320

 

Katso myymälöiden sijainnit alla olevasta kartasta.Suklaatila ...suklaata hyviin hetkiin

Maksuvaihtoehdot