Ylöjärven myymälä
Uutiskirje Facebook
Ostoskorisi on vielä tyhjä.

> Kirjaudu sivulle

Tuotehaku

Tuottajat


Ajankohtaista

Kotiinkuljetuspalvelu talvitauolla

21.12.2014

Myymälämme palvelee jouluviikolla ma-ti klo 9-20 ja aattona 9-14. Joulupäivän olemme kiinni ja tapaninpäivästä vuoden loppuun palvelemme klo 10-20.

Oma kotiinkuljetuspalvelumme on joulutauolla ja palvelee seuravaksi 7.1.2015.

Lämpimästi tervetuloa Fröökynän Herkkuun.

Fröökynän blogi

Olemmeko vätyksiä vai aidosti kiinnostuneita?

20.10.2013 Kirsi Teiskonlahti

Kuluttaja on vätys, jota ei kiinnosta ruuan alkuperä. Näin kirjoitettiin Maaseudun Tulevaisuudessa reilu vuosi sitten. Samalla todettiin, ettei kyseinen kärjistys enää koske kaikkia. Mikä on tilanne nyt, lokakuussa 2013?

Digitaalivallankumouksesta elämän peruslähteille

21.9.2013 Tomi Järvenpää

Varttuessani maaseudulla 1970- ja 1980-luvuilla näin ympärilläni paljon työtä. Vasta aikuistuttuani todella ymmärsin, että kysymys oli enemmän elämäntavasta kuin työstä työn takia.

Metsään, mars!

16.9.2013 Kirsi Teiskonlahti

Koulut ovat alkaneet ja lämmin kesä on hiljalleen kääntymässä syksyyn. Viime päivinä olemme kuitenkin saaneet nauttia vielä aurinkoisista ja lämpimistä syyspäivistä. Miten sinä olet viettänyt vapaa-aikaasi? Perinteisen lenkkeilyn sijaan suo...

Vieraille vesille – nyt on sen aika

31.8.2013 Tomi Järvenpää

Farkut verkkarihousuihin vaihtava wlan-vaeltaja, oravanpyörästä hyppäävä hidastaja, luomu-urbaani, ekoturisti, agrieläkeläinen, etnomaalainen, hiilineutraalikko sekä maaseutua liikunta- ja virkistysmielessä monin tavoin harrastava taajaman asukas...

Kirjoitukset 1 - 4 (4 kirjoituksesta) Tulossivut:  1 

Asiakaspalvelu

Yhteystiedot
p. 010 3221 329
(myymälän avoinnaoloaikoina)
asiakaspalvelu@frookynanherkku.fi
Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere

Livezhat:
Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi myös Livezhatissa, jonka löydät sivun oikeasta alareunasta. Livezhat-palvelumme on avoinna pääsääntöisesti myymälämme avoinnaoloaikoina.

Lyhyesti meistä

Fröökynän Herkun omistaa ylöjärveläinen maatilalla toimiva perheyritys Suojärven Suklaatila Oy. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu omien käsin tehtyjen suklaidemme ohella monipuolinen kattaus suomalaista osaamista, lähituotteita  ja maaseudulta kumpuavaa pienyrittäjyyttä.

Oiva-raporttimme löytyvät täältä.

Toimitukset 0 €

Toimitamme koko Suomeen Itellan välityksellä toimituskuluitta riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Ilmainen toimitus koskee toimitustapoja Nouto postista ja SmartPost. Itellan kotiinkuljetuksen saat halutessasi hintaan 5 € tai veloituksetta yli 50 € arvoisissa tilauksissa.

Oma kotiinkuljetuspalvelumme kantaa ovellesi arjen ja juhlan herkut kolmesti viikossa - tuore- ja kylmätuotteemme mukaan lukien. Tilaa kotiin, mökille tai tuttavallesi yllätyslahjaksi. Kotiinkuljetus toimii myymälämme läheisyydessä Tampereen ja Ylöjärven keskusta-alueilla. Palvelu on ilmainen.

Myymälät

Fröökynän Herkku

Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere
Avoinna
ma-la 11-19, su 11-17
www.frookynanherkku.fi
Puh. 010 3221 329

Suklaatila

Liivalammintie 75,
34140 Mutala
Avoinna ma-pe klo 9-15,
Pyhisin suljettu.
www.suklaatila.fi
Puh. 010 3221 320

 

Katso myymälöiden sijainnit alla olevasta kartasta.Suklaatila ...suklaata hyviin hetkiin

Maksuvaihtoehdot