Ylöjärven myymälä
Uutiskirje Facebook
Ostoskorisi on vielä tyhjä.

> Kirjaudu sivulle

Tuotehaku

Tuottajat


Ajankohtaista

Kotiinkuljetuspalvelu talvitauolla

21.12.2014

Myymälämme palvelee jouluviikolla ma-ti klo 9-20 ja aattona 9-14. Joulupäivän olemme kiinni ja tapaninpäivästä vuoden loppuun palvelemme klo 10-20.

Oma kotiinkuljetuspalvelumme on joulutauolla ja palvelee seuravaksi 7.1.2015.

Lämpimästi tervetuloa Fröökynän Herkkuun.

Lähellä

Lähellä

Maistuvaa Heikin tyyliin!

Tunnettu keittiömestari ja lähiruoan puolestapuhuja Heikki Ahopelto pääsee ystäviensä kanssa kunnolla vauhtiin kirjassaan Lähellä – Hyvän maun ruokia.

Teos ei ole vain pullea reseptikirja. Se on täynnä hauskaa tarinankerrontaa, upeaa kuvitusta ja ehtaa elämää lähiruokakeittiössä. Ahopelto vie ystäviensä kanssa lukijat kiinnostaviin keskusteluihin, joissa ideat kiteytyvät resepteiksi.

Niiden avulla syntyvät mm. ruis- ja ohraleivät, karjalanpiirakat, vuohenmaito-keltavahverolasagne, hunajainen kyyttöcarpaccio, pälkäneläinen pyttipannu, hevosenpihvi, hauki-jokirapumureke, herkkutattikeitto, viili, tuorejuusto, maitovanukas ja ternimaito-crème brûlée.

Heikissä on korpifilosofin piirteitä. Hän on käytännönläheinen ja intohimoinen puhtaiden makujen ja perinteikkään ruoan ystävä, joka antaa luonnon maistua. Televisiostakin tuttu Ahopelto on työskennellyt pitkään tamperelaisissa huippuravintoloissa keittiömestarina ja toimii nykyään pienjuustolan isäntänä ja moneen ehtivänä lähiruokayrittäjänä. 156 sivua.

32,00 €

Asiakaspalvelu

Yhteystiedot
p. 010 3221 329
(myymälän avoinnaoloaikoina)
asiakaspalvelu@frookynanherkku.fi
Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere

Livezhat:
Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi myös Livezhatissa, jonka löydät sivun oikeasta alareunasta. Livezhat-palvelumme on avoinna pääsääntöisesti myymälämme avoinnaoloaikoina.

Lyhyesti meistä

Fröökynän Herkun omistaa ylöjärveläinen maatilalla toimiva perheyritys Suojärven Suklaatila Oy. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu omien käsin tehtyjen suklaidemme ohella monipuolinen kattaus suomalaista osaamista, lähituotteita  ja maaseudulta kumpuavaa pienyrittäjyyttä.

Oiva-raporttimme löytyvät täältä.

Toimitukset 0 €

Toimitamme koko Suomeen Itellan välityksellä toimituskuluitta riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Ilmainen toimitus koskee toimitustapoja Nouto postista ja SmartPost. Itellan kotiinkuljetuksen saat halutessasi hintaan 5 € tai veloituksetta yli 50 € arvoisissa tilauksissa.

Oma kotiinkuljetuspalvelumme kantaa ovellesi arjen ja juhlan herkut kolmesti viikossa - tuore- ja kylmätuotteemme mukaan lukien. Tilaa kotiin, mökille tai tuttavallesi yllätyslahjaksi. Kotiinkuljetus toimii myymälämme läheisyydessä Tampereen ja Ylöjärven keskusta-alueilla. Palvelu on ilmainen.

Myymälät

Fröökynän Herkku

Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere
Avoinna
ma-la 11-19, su 11-17
www.frookynanherkku.fi
Puh. 010 3221 329

Suklaatila

Liivalammintie 75,
34140 Mutala
Avoinna ma-pe klo 9-15,
Pyhisin suljettu.
www.suklaatila.fi
Puh. 010 3221 320

 

Katso myymälöiden sijainnit alla olevasta kartasta.Suklaatila ...suklaata hyviin hetkiin

Maksuvaihtoehdot