Ylöjärven myymälä
Uutiskirje Facebook
Ostoskorisi on vielä tyhjä.

> Kirjaudu sivulle

Tuotehaku

Tuottajat


Ajankohtaista

Siirrymme kesäaikaan

31.5.2014

Myymälämme palvelee kesäkuun alusta elokuun loppuun seuraavasti: Ma-la klo 10-20 ja su klo 10-17.

Lämpimästi tervetuloa Fröökynän Herkkuun.

Fröökynän Herkun aukioloajoissa muutoksia

23.4.2014

Myymälämme aukioloajat ovat muuttuneet. Palvelemme jatkossa maanantaista lauantaihin kello 11-19 ja sunnuntaisin kello 11-17.
Tervetuloa!

Nyt pysyvästi toimituskulut 0 €

10.4.2014

Verkkokauppamme toteutti tänään yhden historiansa suurimmista muutoksista: toimitusmaksut poistuvat palvelustamme lähes kokonaan.

Toimitamme koko Suomeen Itellan välityksellä toimituskuluitta riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Ilmainen toimitus koskee toimitustapoja Nouto postista ja SmartPost. Itellan kotiinkuljetuksen saat halutessasi hintaan 5 € tai veloituksetta yli 50 € arvoisissa tilauksissa.

Oma kotiinkuljetuspalvelumme kantaa ovellesi arjen ja juhlan herkut kolmesti viikossa - tuore- ja kylmätuotteemme mukaan lukien - myymälän lähialueella Tampereella ja Ylöjärvellä. Tämäkin palvelu on asiakkaillemme ilmainen.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste:
 
REKISTERIN PITÄJÄ:
Suojärven Suklaatila Oy/Fröökynän Herkku (y-tunnus: 2128618-3)
PL 75
33471 Ylöjärvi

REKISTERIN NIMI
Suklaatilan ja Fröökynän Herkun asiakasrekisteri.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS (rekisterin käyttötarkoitus)
Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä, palautelomakkeella tai muilla erillisillä tilauslomakkeilla ilmoittamasi tiedot talletetaan asiakasrekisteriimme. Asiakasrekisteriä käytetään olemassa olevien asiakassuhteiden hoitoon, asiakasyhteydenpitoon, markkinointiin ja muuhun vastaavaan tarkoitukseen. Rekisterin tietoja käytetään suoramarkkinointiin, ellei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Emme pyydä emmekä tallenna kuluttajasta pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Asiakasrekisteriin talletetaan ainoastaan uutiskirjeen tilauksen yhteydessä, palautelomakkeella tai erillisellä tilauslomakkeella ilmoittamasi tiedot. Uutiskirje ja palautelomake sisältävät seuraavat henkilötiedot: nimi, sähköpostiosoite ja mahdollisesti puhelinnumero. Muut tilauslomakkeet sisältävät seuraavat henkilötiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Emme säilytä rekisterissämme vanhentuneita tai tarpeettomia tietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään ainoastaan palaute- ja tilauslomakkeiden kautta, eikä rekisterin tietoja päivitetä muista tietolähteistä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksin. Asiakas voi itse käyttäjätunnuksillaan päästä käsiksi omiin tietoihinsa. Asiakas voi myös muokata omia tietojaan tunnuksillaan. Ylläpito voi tunnuksillaan päästä käsiksi kaikkien asiakkaiden tietoihin.

Palvelinlaitteet on sijoitettu yhteistyökumppanin konesaliin, joka täyttää Viestintäviraston vaatimukset A-luokan laitetiloille (Viestintävirasto 48 A/2003, "Tärkeät tilat").

TARKASTUSOIKEUS
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna seuraavalla osoitteella:

Suojärven Suklaatila Oy/Fröökynän Herkku
PL 75
33471 Ylöjärvi

Asiakaspalvelu

Yhteystiedot
p. 010 3221 329
(myymälän avoinnaoloaikoina)
asiakaspalvelu@frookynanherkku.fi
Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere

Livezhat:
Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi myös Livezhatissa, jonka löydät sivun oikeasta alareunasta. Livezhat-palvelumme on avoinna pääsääntöisesti myymälämme avoinnaoloaikoina.

Lyhyesti meistä

Fröökynän Herkun omistaa ylöjärveläinen maatilalla toimiva perheyritys Suojärven Suklaatila Oy. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu omien käsin tehtyjen suklaidemme ohella monipuolinen kattaus suomalaista osaamista, lähituotteita  ja maaseudulta kumpuavaa pienyrittäjyyttä.

Toimitukset 0 €

Toimitamme koko Suomeen Itellan välityksellä toimituskuluitta riippumatta tilauksen koosta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Ilmainen toimitus koskee toimitustapoja Nouto postista ja SmartPost. Itellan kotiinkuljetuksen saat halutessasi hintaan 5 € tai veloituksetta yli 50 € arvoisissa tilauksissa.

Oma kotiinkuljetuspalvelumme kantaa ovellesi arjen ja juhlan herkut kolmesti viikossa - tuore- ja kylmätuotteemme mukaan lukien. Tilaa kotiin, mökille tai tuttavallesi yllätyslahjaksi. Kotiinkuljetus toimii myymälämme läheisyydessä Tampereen ja Ylöjärven keskusta-alueilla. Palvelu on ilmainen.

Myymälät

Fröökynän Herkku

Hiitintie 1 (ABC Teivo)
33400 Tampere
Avoinna
ma-la 10-20, su 10-17
www.frookynanherkku.fi
Puh. 010 3221 329

Suklaatilan tilapuoti

Liivalammintie 75,
34140 Mutala
Avoinna ma-la klo 10-17,
Pyhisin suljettu.
www.suklaatila.fi
Puh. 010 3221 320

Shop-in-shop

Liikuntakeskus Ateena
Rauhalantie 2,
33480 Ylöjärvi
Ateenan vastaanoton avoinnaoloaikojen mukaan.
 

Katso myymälöiden sijainnit alla olevasta kartasta.Suklaatila ...suklaata hyviin hetkiin

Maksuvaihtoehdot